Kamratstöd

I Linköping har IOGT-NTO en kamratstödsgrupp. Detta är en del av vårt sociala arbete. Genom kamratstödet får människor som har eller har haft missbruksproblem någon att prata med samt olika typer av aktiviteter. Vårt kamratstöd har sin verksamhet i IOGT-NTO:s nya föreningslokal Refugen på Bjälbogatan 8D i Valla. Verksamheten är vanligen öppen på måndagar till onsdagar mellan kl. 9-16 samt torsdagar och fredagar kl. 9-14. Vi har också lördagstrivsel vissa lördagar.

Logga

Kamratstödet vänder sig till människor som har eller har haft missbruksproblem, deras familjer samt övriga som vill träffa nya vänner och känna gemenskap i en nykter och drogfri miljö.

Vi bedriver vår kamratstödsverksamhet i vår föreningslokal Refugen på Bjälbogatan 8D i Valla.

Karta Kamratstödet

Fredagen 6 oktober hade vi Öppet hus för att presentera kamratstödsverksamheten.
Läs mer om vårt Öppet hus här: >>>

Klicka här för kortfattad information om kamratstödet i Linköping.

Följ Kamratstödet i Linköping på facebook.

Kamratstödsgruppen nås på telefon 076-710 74 28 eller via e-post till kamratstödsansvarig Mattias Eriksson, mattias.d.eriksson(at)sobernet.nu  eller till föreningens e-post linkoping(at)iogt.se.

IOGT-NTO har också kamratstödsverksamhet i bl.a. Norrköping och Söderköping.

Du som vill läsa mer om IOGT-NTOs sociala arbete kan gå in på hemsidan www.iogt.se/nara-dig/kamratstod/. Där beskrivs kamratstöd, familjeverksamhet, rådgivningsverksamhet och IOGT-NTOs behandlingshem Dagöholm behandlings- och utbildningscenter.

IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00